Maandelijkse Archieven: Augustus 2022

 1. Overmatig zweten en botox, een gouden combinatie!

  Als u last heeft van overmatig zweten, weet u hoe slopend dat kan zijn. Misschien vermijdt u sociale situaties of draagt u donkere kleding om de zweetvlekken te verbergen. Misschien heeft u zelfs al antitranspiratiemiddelen geprobeerd, die weliswaar effectief kunnen zijn maar vaak ook bijwerkingen hebben zoals een droge huid en irritatie. Botoxinjecties zijn een veilige en effectieve manier om overmatig zweten, ook wel bekend als hyperhidrosis, te behandelen.

  Hyperhidrosis

  Hyperhidrosis is een aandoening die leidt tot overmatig zweten. Hyperhidrosis kan het hele lichaam treffen of zich op bepaalde plaatsen concentreren, zoals de oksels, de handen, de voeten of het gezicht. Hyperhidrosis is een veel voorkomende aandoening, waaraan naar schatting 2-3% van de bevolking lijdt. Hoewel het op elke leeftijd kan voorkomen, begint het vaak tijdens de adolescentie of jongvolwassenheid.

  Behandelingen

  Er zijn verschillende manieren om het overmatig zweten aan te

  Lees meer »
 2. Wat te doen op warme zomerdagen?

  De dagen dat de kinderen elke dag op school zitten zijn al een tijdje geleden, en daarom staat eigen entertainment natuurlijk hoog in het vaandel. Veel ouders kiezen ervoor om eens per week op stap te gaan met het gezin; buiten de vakantie in het buitenland om natuurlijk! Maar soms is inspiratie ver te zoeken, want wat ga je voor aankomende week nou weer bedenken? Wij helpen je graag een handje mee! We geven je graag een aantal handvaten waar je hopelijk aankomende weken weer fijne dagen mee kan vullen; lees snel met ons mee!

  Dagje Amsterdam!

  Voor jou misschien wel een bekende stad, maar voor die kleine kinderen van jullie hoogstwaarschijnlijk (nog) niet… tijd om daar verandering in te brengen! Het bezoeken van de grote stad Amsterdam klinkt wellicht een beetje onwennig, maar niets is minder waar. Je hoeft het natuurlijk niet te zoeken in de drukke Kalverstraat of bij het museumplein; je kan ook andere wijkjes opzoeken zoals de 9-straatjes. Daarnaast zijn er voldoende l

  Lees meer »